Programma van NEW IDEALS 2016 online

New Ideals 2016

Natuurlijk verander je de wereld met je project, heb je maatschappelijke impact. Maar hoe overtuig je anderen daarvan? Welke tool kan je daarvoor gebruiken? En wat leer je zelf als organisatie wanneer je je impact gaat evalueren? 

 

Reserveer je plaats 

NEW IDEALS 2016 wordt een mix van lezingen, debatten, workshops, inspiratiesessies, praktijkvoorbeelden, 1-op-1 expertenadvies enz. Michel Bauwens geeft de keynote. Mis ook de release van onze gloednieuwe impacttool niet. De ticketverkoop is gestart. Bekijk het volledige programma en reserveer nu je plaatsje op www.newideals.be.

Een online tool voor impactevaluatie

NEW IDEALS is hét grote moment waarop de resultaten van het actieonderzoek maatschappelijke impact van de Sociale InnovatieFabriek en de Verenigde Verenigingen worden bekendgemaakt. Niet met saaie schema's, verslagen van het proces of aanbevelingen. Nee, op NEW IDEALS spreekt de praktijk: over wat impactgericht werken concreet inhoudt, wat impact evalueren hun organisatie opleverde en welke werkwijzen bruikbaar bleken. Hét resultaat van het actieonderzoek is een in de praktijk getoetste tool die organisaties stap voor stap helpt om hun maatschappelijke impact zichtbaar te maken. De lancering van de tool gebeurt op NEW IDEALS. Zorg dat je erbij bent!